• Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 192 pages
  • Tamaño del archivo: 21MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de Caos a les aules:

Una crida al sentit comu feta per un professor entusiasta i atipic que creu en lensenyament
Si el futur dun pais es garanteix per leducacio que reben els seus ciutadans, el nostre futur esta ben fotut. Des de lexperiencia i amb dosis abundants dironia, Antoni Dalmases fa un repas a lensenyament en lactualitat, i el diagnostic es clar: el model densenyament public, desmantellat dia a dia, esta abocat al fracas.
Caos a les auleses
Antoni Dalmases representa lentrega del professor vocacional que intenta fer be la seva feina, i que te arguments i idees molt clares sobre qui mereix ser anomenat estudiant i qui es que no vol aprendre res, quins tipus de pares i de professors hi ha i, sobretot, que fan els que manen per desmantellar amb decisions absurdes el sistema educatiu.
Que el lector no busqui xifres, estadistiques o informes perque el que trobara son histories viscudes, noms propis i situacions reals.

Antoni Dalmases
Vaig neixer a Sabadell el 1953. Llicenciat en Filologia Hispanica. Des del 1976 fins a lactualitat, he estat i soc professor i tutor de diversos cursos dESO i Batxillerat, amb els quals em diverteixo mentre miro densenyar als meus alumnes a lluitar contra lavorriment i la mediocritat, a tenir esperit critic, entendre el mon i mirar-lo amb sentit de lhumor, per resguardar-se de la presencia dokupes, desvagats, objectors escolars, joves deixats de la ma dels deus, delinquents en potencia, pares que no mereixen ser-ho, col.legues lamentables, autoritats inoperants i/o malvades i lleis incomprensibles i irrisories.
La meva feina es, doncs, intentar contagiar als nois i noies el meu apassionat, iconoclasta i fins ara incansable amor a la literatura i la llengua del meu pais, peti qui peti.
Escric novel.les i contes per a lectors de totes les edats i he obtingut, entre altres, el Premi Andromina 1992 perLultima primavera, el Premi Gran Angular 1993 perDoble joci el 2005 perJo, el desconegut, portada al cinema, a mes del Premi Sant Joan 1998 perAl mig del cami. Informacion sobre este escritor no puede ser descubierto o tal vez erradicado al de su autor del articulo. Puede ser interesantes diferentes libros de texto Con el ANTONI DALMASES. Nosotros estabamos Capaces de Recopilar la mayoria de casi todos de iformatsii Usted para usted personalmente. Para creadores: pagina web Este sitio no va incluir abierto obtenga su libros en nuestro Paginas solo inicio Informacion sobre los. si usted siente que cree que sitio web sitio normalmente es infractor, por favor, asegurese de que usted debe escribir a todos nosotros respecto a esto problema con verdaderamente el creador De estos libros electronicos, vamos a inmediatamente deshacerse de paginas de Internet De nuestro de sitio de Internet

Descargar gratis Caos a les aules en Español:

Caos a les aules MP3Caos a les aules Mp3 descargar gratis
Caos a les aules PDFCaos a les aules PDF descargar gratis
Caos a les aules EPUBCaos a les aules EPUB descargar gratis
Caos a les aules TXTCaos a les aules TXT descargar gratis
Caos a les aules DOCCaos a les aules DOC descargar gratis
Caos a les aules MOBICaos a les aules MOBI descargar gratis

Comentarios

Rivka

Wow, este fue uno de mis mejores lee! Gracias

Candyce

Hola, me pódrían enviar el libro de la 5ta edición del PMBOK, se los agradezco

Sharyl

de ocurrir en un libro que Nunca he oído hablar, leerlo, y absolutamente encanta.

Elmira

Me permite ser relevante para un momento: Dios mío, este libro es excelente !!

Abby

gracias hermano te pasate!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment